Nefertiti_final
Ansiktsbehandling NBE 1000
NBE 1000 + Special (Deep skin & 1000) ca 100 min 1695 kr
 
Denna behandling skräddarsyr Ulrika behandlingen efter din huds behov och blandar NBE Deep Skin behandlingen med NBE 1000 behandlingen. 
Detta är den behandlingen som ger mest effekt i huden.
 
NBE 1000 Lyx ca 80 min 1495 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. 
Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. 
Därefter appliceras en organisk algmask som återfuktar och sluter porerna. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
 
NBE 1000 ca 50 min 1195 kr
NBE behandlingen inleds med en grundlig rengöring av huden, sedan appliceras en exfolierande keratolytisk peeling med vitt pilbarksextrakt som avlägsnar torra och döda hudceller samt förbereder huden för behandlingen. Efter det masseras cellidentiska behandlingsserum in i huden med hjälp utav ett ljummet handverktyg, vilket upplevs som en avslappnande massage. Behandlingen avslutas med utvalda hudvårdsprodukter från Nannic särskilt framtagna för att förlänga och förbättra resultatet av behandlingen.
 
NBE Ögonbehandling (eller prova på NBE 1000) ca 35 min 695 kr
Upplev nya Nannic NBE Eye Contour Treatment, den ultimata behandlingen för reducering av rynkor och andra ålderstecken runt ögonen. Stramar omedelbart åt och tightar till huden. Mimiska linjer, mörka ringar och påsar under ögonen blir direkt mindre synliga och huden blir fastare och får lyster. Behandlingen kan också vara en prova på behandling för dig som är nyfiken på NBE behandlingen.
NBE Ögonbehandling med frans- & brynfärg ca 70 min 995 kr